Canonovo delovno mesto - MEDIC.si

Naj bo vaše ‘novo normalno’ uspešno

V letu 2020 smo zaznali hitro pospeševanje razvoja digitalne preobrazbe v skoraj vsakem poslovnem okolju. Zdaj v podjetjih po vsem svetu razmišljajo o novih načinih dela, od dela na daljavo, dela v deljenih pisarnah in o načinih dela v pisarnah prihodnosti.

Ne glede na to, kje ste na poti digitalne preobrazbe ali kako je videti vaš delovni prostor prihodnosti, Canonov vodnik o delovnem mestu prihodnosti ponuja pregled strojne opreme, programske opreme in rešitev, ki jih potrebujete za prehod in za najboljšo prilagoditev na dinamično prihodnost.

Spoznajte, kako vam lahko Canon pomaga izkoristiti spremembe na delovnem mestu za vaš uspeh.

prenesite spletni vodnik

 

ZAKAJ CANON?

Canon je sinonim za slikovne rešitve. S pomočjo teh rešitev spodbujamo in omogočamo velike spremembe. Za naše stranke, ko se lotijo digitalne preobrazbe in delajo na nove načine. Za širše družbene spremembe s stalnim poudarkom na trajnosti kot delu naše poslovne dediščine in kulture. Poleg tega se tudi spreminjamo, saj vlagamo v nove trge, izdelke in tehnologije, zato smo tu dolgoročno v korist vseh; naših strank, naših ljudi in širše družbe. Zaradi vseh teh povezanih elementov je Canon pravi partner za vas.

vodnik2