Kopirnica - MEDIC.si

BARVNO IN ČRNOBELO FOTOKOPIRANJE in TISKANJE/PRINTANJE

Nudimo hitro, ugodno in kvalitetno črno belo oz. barvno fotokopiranje oz. printanje,  v  A in B formatih. Natisnemo lahko do širine 91,4 cm in dolžine 320 cm.

Od konkurence se ločimo po prilagajanju cene barvnega izpisa glede na dejansko barvno pokritost izpisa.

Na voljo imamo več različnih vrst (plain, glossy, matt, foto papir, …) in gramatur papirja (od 80 gr do 300 gr).

Datoteke za tisk lahko pošljete po elektronski pošti na naslov info@medic.si ali jih dostavite na CD/DVD-ju, USB ključku/disku, ali jih prenesete iz interneta.

V kolikor boste datoteke potrebovali večkrat, jih lahko shranite na naš FTP strežnik.

Formati datotek so lahko kreirani v Microsoft Office programih, AutoCad, PhotoShop, CorelDraw ali Adobe PDF.

Vprašajte za ceno pri večjih količinah – NUDIMO UGODNE KOLIČINSKE POPUSTE!

 TEHNIČNO UREJANJE SEMINARSKIH, DIPLOMSKIH NALOG in POROČIL

Za vas uredimo tekstualni del tako, da ustreza zahtevam za pripravo na tisk (navadni robovi, zrcalni robovi, številčenje strani, kazala, prelomi, naslovnice, …). Urejen in za tisk pripravljen dokument, vam lahko shranimo v PDF formatu in ga po želji tudi shranimo na CD/DVD medij.

Seminarsko,  diplomsko nalogo ali poročilo, dostavite v našo fotokopirnico vključno z navodili za oblikovanje.

GRADBENI NAČRTI – BARVNO IN ČRNO BELO FOTOKOPIRANJE IN PLOTANJE

Arhitektom in gradbenim podjetjem nudimo tiskanje načrtov oz. kopiranje njihovih predlog in elaboratov. Pri tiskanju načrtov nas odlikujejo natančnost in hitrost izdelave. Sprejemamo tudi AutoCad datoteke (pri čemer upoštevamo tudi vaš plotstyle).

Vse načrte na vašo željo tudi zložimo na A4 format (formatiranje), jih vpnemo na mapni karton in jih zložimo v mapo oz. registrator.

Z našim skenerjem za velike formate, vam lahko nudimo tudi možnost digitalizacije vašega arhiva v ČB in barvni izvedbi (format: JPG, PDF, TIFF).

ČRNO BELO IN BARVNO SKENIRANJE do 91 cm širine originala

Vaše dokumente poskeniramo, obdelamo in indeksiramo.

Skeniramo preko digitalnih skenerjev v različne formate: JPEG, PDF, TIF, do resolucije 600 dpi. Shranimo jih na optične medije (CD, DVD), USB diske, pošljemo po e-pošti ali dostavimo na FTP strežnik.

Redno očiščen skener omogoča bister, oster in kvaliteten sken, ki ga lahko uporabljate tudi kot predlogo za nadaljnjo obdelavo.

 

GRAFIČNO OBLIKOVANJE PUBLIKACIJ

Nudimo vam tudi storitev grafičnega oblikovanja – od ideje do tiska.
Po vaših željah vam oblikujemo reklamne napise in letake, publikacije, etikete, vizitke, voščilnice, oglase, plakate, cenike, zloženke, brošure…

Datoteko za tisk publikacije po dogovoru shranimo na našem strežniku, če boste potrebovali dotisk, sporočite samo količino, ki jo potrebujete in nimate dodatnih skrbi z iskanjem datoteke po svojem arhivu.

VEZAVA DOKUMENTOV

Kopirano ali natisnjeno gradivo zvežemo s PVC špiralno vezavo (PVC špirala, prozorna prva platnica, plastificiran hrbtni karton). Prednost te vezave je, da jo je možno razpeti in ponovno speti. Primerna je za seminarske naloge, skripte, poročila in brošure.
Vezava diplomskih, magistrskih del ter doktorskih desertacij. Na voljo imamo več barv usnja in tiska črk. Po želji stranke izdelamo personaliziran zvezek (z logotipom, imenom obdarovanca, sredinskimi listi z logotipom podjetja ali različnimi napisi), ki ga lahko stranka uporabi kot darilo, zelo primerno ob zaključku leta.

PLASTIFICIRANJE do A0 formata

Plastificiranje omogoča zaščito dokumentov pred vlago, sončnimi žarki ter mehanskimi poškodbami. Pri nas vam nudimo izvedbo plastifikacije različnih dokumentov, cenikov, predstavitvenega gradiva, fotografij, plastificiramo različne dokumente, cenike, predstavitvena gradiva, … do formata A0.

ARHIVIRANJE

Dokumente vam lahko trajno arhiviramo, po potrebi oz. želji pa tudi originale komisijsko uničimo. Datoteke vam lahko shranimo v različne formate: JPEG, PDF, TIF, …
Mediji za shranjevanje datotek: CD, DVD, USB disk, možnost pošiljanja po elektronski pošti ali dostava datotek na FTP strežnik.