Integracija programske opreme Therefore - MEDIC.si

Integracija z večfunkcijskimi napravami

Therefore™ omogoča preprosto integracijo s Canonovimi večfunkcijskimi napravami.

Program Therefore™ MFP je program MEAP, ki naprave Canon iR integrira neposredno v sistem Therefore™. Uporabniki dokumente skenirajo z napravo in jih skupaj z zahtevanimi indeksnimi podatki shranijo neposredno v Therefore™. Razvrstitev, indeksiranje in shranjevanje lahko nadzorujete kar na zaslonu večfunkcijske naprave – računalnika ni treba niti vklopiti!

Log-on Screen on MFP

mf1

Scan Preview on MFP

mf2

Select category on MFP

mf3

Integracija s programsko opremo eCopy™ ShareScan®

Povezovalnik Therefore™ za eCopy™ ShareScan® omogoča uporabnikom programske opreme eCopy™, da dokumente iz večfunkcijske naprave shranijo neposredno v Therefore™. Programska oprema eCopy™ omogoča tudi pošiljanje dokumentov na več ciljev hkrati.  Integracija s programom eCopy™ Desktop™ omogoča označevanje in shranjevanje dokumentov v Therefore™ z gumbom Save to Therefore™ (Shrani v Therefore™).

Main Screen on MFP

mfp1

Scan Preview on MFP

mfp2

Select Category on MFP

mfp3

 

Integracija s programsko opremo neodvisnih proizvajalcev

Therefore™ je mogoče integrirati s programsko opremo SAP® R/3®, Microsoft® Dynamics NAV®, Microsoft SharePoint in sistemi COLD.

Preprosta integracija s programsko opremo Microsoft Dynamics NAV

Povezovalnik Therefore™ Microsoft Dynamics NAV omogoča uporabnikom preprosto interakcijo programske opreme Therefore in Microsoft® Dynamics NAV®. Therefore™ v povezavi s programsko opremo Microsoft® Dynamics NAV® omogoča uporabnikom ogled celotnega delovnega poteka za dokument po celotnem podjetju v realnem času in preprost dostop do vseh ustvarjenih podatkov in dokumentov.

Končni rezultat je popolna in prilagodljiva rešitev za upravljanje podjetja, ki vam prihrani čas in denar. Med uporabo programske opreme Microsoft® Dynamics NAV®:

• lahko uporabniki skenirajo dokumente

• lahko uporabniki uvažajo dokumente

• lahko uporabniki v programu Therefore™ samodejno indeksirajo dokumente iz polj v programu Microsoft® Dynamics NAV®

• lahko uporabniki pridobivajo dokumente

• lahko uporabniki tiskajo dokumente

• lahko uporabniki distribuirajo dokumente

• si lahko uporabniki ogledajo dokumente

integration_image7_450_tcm137-653796

 

Preprosta integracija s programom Microsoft® SharePoint® 2007

Uporabniki programa SharePoint lahko izkoristijo prednosti integracije s programsko opremo Therefore™, ki izboljša zajemanje in upravljanje papirnatih podatkov, ki so ključni za poslovanje.  Therefore™ na ravni pod programom SharePoint formalizira indeksiranje in shranjevanje dokumentov. To pomeni, da uporabniki še naprej uživajo v uporabniškem vmesniku in funkcionalnosti programa SharePoint, pridobijo pa dodatne prednosti učinkovitega zajemanja, shranjevanja in integracije dokumentov, ki jih omogoča Therefore™. Zmanjša se tudi velikost Sharepointove zbirke podatkov, zaradi česar vedno deluje z najvišjo hitrostjo, ne glede na količino podatkov.

Therefore™ COLD

Therefore™ COLD iz velikih računalnikov ali generatorjev poročil hitro in samodejno obdela sezname za tiskanje in datoteke za tiskanje v ozadju (besedilo ASCII, binarne datoteke, XML in PDF).

Therefore™ API

Therefore™ API omogoča integracijo s programsko opremo neodvisnih proizvajalcev z razvojnim kompletom Therefore™ SDK.

Integracija s programsko opremo SAP®

Therefore™ zagotavlja centralizirano upravljanje vseh podatkov in hkrati postopke SAP® poveže z njihovimi dokumenti.

Dohodne papirnate in elektronske dokumente je mogoče v programsko opremo Therefore™ shraniti neposredno iz uporabniškega vmesnika programske opreme SAP®. Vsi programi Therefore™ podpirajo vse funkcije programske opreme SAP® za črtne kode in so popolnoma vdelani v shranjevalne scenarije programske opreme SAP®. Therefore™ lahko indekse dokumentov zajame neposredno iz postopkov SAP®.

Za dokumente, kot so uporabniške izhodne datoteke ali datoteke za tiskanje v ozadju, zagotavlja Therefore™ samodejna opravila za shranjevanje. Vse podatke programske opreme SAP® za reorganizacijo je mogoče shraniti v Therefore™. Za stroškovno učinkovito sprostitev podatkovnih shramb SAP® je te podatke mogoče kadar koli obnoviti v programsko opremo SAP®.

Popolna integracija pomeni, da lahko vse dokumente, ki jih upravljate s programsko opremo Therefore™, pridobite in si jih ogledate neposredno v programih SAP®. Dokumente je mogoče prikazati v programih Therefore™ ali v notranjih pregledovalnikih SAP®.