Komponente programske opreme Therefore - MEDIC.si

Programska oprema Therefore™ je sestavljena iz več programov


Therefore™ Navigator

Therefore™ Navigator omogoča iskanje, pridobivanje, združevanje in razvrščanje dokumentov, shranjenih v programski opremi, poleg tega pa upravlja opravila postopkov delovnega poteka. Navigator je začetna točka, s katere uporabniki zaženejo Therefore™ Viewer.

therefore-navigator

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pregledovalnik dokumentov

Therefore™ Viewer omogoča prikaz, obračanje, zaznamovanje in tiskanje dokumentov, shranjenih v programski opremi Therefore™. Poleg tega vam Viewer omogoča ustvarjanje novih različic dokumenta, urejanje polj kazala dokumenta in ogled prejšnjih različic. Dokumenti, ki so povezani s programi v računalniku, se odprejo v izvornem programu. Vendar pa vam Viewer omogoča tudi ogled več kot 250 oblik zapisa dokumentov, tudi če program, v katerem so bili ustvarjeni, ni nameščen v računalniku. Če na primer prejmete risbo AutoCAD, jo lahko odprete, čeprav v računalniku nimate nameščenega tega programa.

therefore-viewer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Zajemanje dokumentov

Therefore™ Capture Client omogoča, da dokumente skenirate in jih shranite v Therefore™. Capture Client se običajno uporablja s skenerjem dokumentov, lahko pa ga uporabljate za uvoz dokumentov s trdega diska ali za razvrščanje in indeksiranje dokumentov, ki ste jih že shranili v Therefore™. Podprta sta prepoznavanje črtnih kod in optično prepoznavanje znakov, uporabljate pa ga lahko tudi za indeksiranje dokumentov in razdeljevanje paketov.

 

 


Dostop do spleta

Therefore™ Web Access uporablja spletni brskalnik (običajno Microsoft® Internet Explorer®) za iskanje in prikaz dokumentov, shranjenih v sistemu za upravljanje dokumentov Therefore™.

Zmožnost skeniranja dokumentov v Therefore™ ali postati del delovnega poteka prek spleta je uporabno za majhne podružnice ali za osebe, ki delajo od doma. Vnos uporabniškega imena in gesla prek varne povezave omogoča uporabnikom, da z dostopom do interneta izkoristijo prednosti programske opreme Therefore™ od koder koli. Vse te funkcije spletnega odjemalca Therefore™ lahko uporabljate, ne da bi v računalnik namestili kateri koli del programske opreme Therefore™. Uporaba je podobna uporabi programov Therefore™ Navigator in Viewer, zaradi česar boste lahko kjer koli in kadar koli hitro začeli izkoriščati prednosti programske opreme. Za zagotavljanje varnega prenosa podatkov prek interneta Therefore™ Web Client podpira varno komunikacijo prek protokola SSL.

therefore_web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mobilne naprave

Therefore™ apps omogočajo, na mobilnih napravah na platformi Android, IOS, Windows Phone dostop do vaših dokumentov in procesnih nalog. Poleg tega lahko s pomočjo telefona/tablice slikamo ali shranimo datoteko s telefona v DMS sistem.

 

IMG_1728

IMG_1729