Canon imageRunner C3300 serija - MEDIC.si

Canon serija barvnih tiskalnikov imageRunner advanced C3300.

Ta kompaktna večnamenska naprava za barvno tiskanje dokumentov A3 je enostavna za uporabo ter zagotavlja kakovostno barvno komunikacijo in poenostavljene poteke dela z dokumenti. Naprava je opremljena z varnostno funkcijo in funkcijo za nadzor stroškov, zato je popolna za delovne skupine z veliko dela.

Prednosti

  • Tiskanje, kopiranje, skeniranje, pošiljanje in funkcija za izbirno faksiranje
  • Barvno in črno-belo tiskanje pri hitrosti do 30 str/min
  • Prilagodljiv 17,8-centimetrski nagiben barvni zaslon na dotik WVGA
  • Zmogljivost do 2300 listov in prilagodljivo delo z mediji
  • Zmogljivo objavljanje in možnosti končne obdelave znotraj organizacije
  • Pametni postopki zajemanja in urejanja dokumentov
  • Napredne varnostne možnosti
  • Preprosto vodenje zaposlenih in upravljanje naprave
  • Preprosto zamenljive potrebščine
  • Nizka poraba energije

Učinkovito upravljanje naprav

Pristna podpora za industrijske standarde, kot sta Genuine Adobe PostScript in PCL, omogoča brezskrbno integracijo v omrežja in poslovne rešitve. Dosledno delovanje in upravljanje s potflejem imageRUNNER ADVANCE, skupaj s širokim obsegom naprednih možnosti upravljanja, zmanjša vodstveno in upravno breme vaših zaposlenih. Z orodjem za upravljanje naprave lahko napravo konfigurirate, upravljate in nadgrajujete, tako posamezno kot v okviru večje skupine. Orodje omogoča tudi nadzorovanje, poročanje in diagnosticiranje za preventivno in učinkovito vzdrževanje. Zasnova naprave iR-ADV C3330i, ki zahteva malo vzdrževanja, zagotavlja manj prekinitev, saj lahko potrebščine preprosto zamenjate.

c3300-1 c3300-3

Vsakič si zagotovite neverjetne rezultate

Naprava imageRUNNER ADVANCE C3330i ima trdno zasnovo in motor ter največjo zmogljivost papirja 2300 listov, zato je popolna za velike obremenitve delovnih skupin z veliko dela. Canonova nova tehnologija za obdelavo slik V² (Vivid & Vibrant) vsakič zagotavlja navdušujoče dokumente, ki bodo izstopali iz množice.

Imejte nadzor nad stroški

Pametno preverjanje pristnosti uporabnikov vam omogoča nadzor uporabniškega dostopa in pravic, saj s poročanjem zagotavlja preglednost uporabe in sledenje dejavnostim. Nastavite pravila tiskanja in omejite dostop do posebnih funkcij za uporabnike, s tem pa nadzorujte stroške, na primer barvno tiskanje omejite le na uporabnike, ki ga potrebujejo. Tesna integracija z rešitvami upravljanja tiskanja, kot je uniFLOW, zagotavlja večji prihranek z razporejanjem in pokritjem stroškov.

Canonova platforma imageRUNNER ADVANCE je zasnovana tako, da z nagrajenimi¹ zmogljivostmi objavljanja dokumentov, upravljanja naprave in preprostega zajemanja dokumentov zmanjšanja skupne stroške tiskanja, pri tem pa zavaruje vaše informacije.

Poenostavite poteke dela

Izboljša poteke dela z dokumenti za vsako delovno skupino z veliko dela. Velik barvni zaslon na dotik, intuitivni meniji in pametno preverjanje pristnosti uporabnikov zagotavljajo edinstveno prilagojeno izkušnjo in preprosto upravljanje. Zajemanje dokumentov je povsem preprosto, saj omogoča hitro skeniranje in pretvorbo dokumentov v različne oblike zapisa, vključno z Open XML PPT in Word, ki omogočajo ponovno digitalno uporabo. Tesna integracija z zbirko zmogljive programske opreme za tiskanje in upravljanje informacij optimira postopke obdelave dokumentov. Vse to omogoča pametna platforma za spletne programe MEAP in MEAP.

Naprava je dobavljiva s hitrostjo tiskanja od 20 do 30 izpisov v minuti. Vse naprave imajo zaslon v Slovenskem jeziku!

Canon premium pogodba vam ponuja priložnost ugodnega, zanesljivega vzdrževanja z vključeno podaljšano 5 letno garancijo!

Povezava do trgovine izdelka: C3320i, C3325i, C3330i 

Oglejte si video predstavitev izdelka: