Canon napovedal tri nove serije - MEDIC.si

Ljubljana, 16. januar 2017: Canon Europe je napovedal tri nove serije večfunkcijskih tiskalnikov – imageRUNNER ADVANCE C255/355, imageRUNNER ADVANCE C3500 in imageRUNNER ADVANCE 4500.

Vse tri serije so zasnovane tako, da nudijo enako uporabniško izkušnjo, tako tistim, ki jih uporabljajo, kot tistim, ki jih upravljajo. S svojim intuitivnim upravljanjem in preprosto povezljivostjo so sestavni del današnjih vse bolj kompleksnih pisarniških ekosistemov, saj omogočajo integracijo s širokim naborom rešitev za dokumentne delovne tokove in nadzor skupnih stroškov lastništva ter nudijo vrhunsko celovito varnost v majhnem ohišju.

Zmogljiva platforma za povezano pisarno

Nove naprave delujejo na najnovejši platformi imageRUNNER ADVANCE, ki si jo delijo z že uveljavljenimi serijami 6500, C5500 in C7500. Skupna platforma je zasnovana za pomoč strankam pri doseganju večje storilnosti na njihovem delovnem mestu, zahvaljujoč uporabniškemu vmesniku, ki je podoben tistim na pametnih telefonih. Hkrati pa omogoča pametni nadzor nad stroški tiskanja, upravljanje in popravilo na daljavo ter izjemno operativno učinkovitost.

Omogočanje mobilnosti

Canonov pristop k mobilnemu delu je: delo od koderkoli, varno z najboljšimi rešitvami. To usmeritev podpirajo številne lastnosti naprav, ki so skupne vsem modelom tretje generacije imageRUNNER ADVANCE, pri čemer so še posebej pomembne nove zmogljivosti mobilnega dela in povezljivosti. Platforma podpira agilna delovna okolja z dodano mobilno povezljivostjo s številnimi posebnimi možnostmi nastavitev za uravnoteženje zmogljivosti z varnostjo.

Sodobne delovne tokove je treba prilagodljivo povezati z zunanjimi viri in delom. Platforma podpira te spremembe pri delu z obsežnimi zmogljivostmi povezovanja naprav, izvajanju nalog in prenosu dokumentov znotraj podjetja.

Platforma je vpeta v širok razpon sodobnih pisarniških delovnih tokov in podpira vrsto aplikacij za mobilno obdelavo dokumentov, vključno z industrijskimi standardi, kot so Apple AirPrint, Google Cloud Print in MOPRIA. Platforma imageRUNNER ADVANCE deluje skladno s Canonovo platformo za upravljanje dokumentov uniFLOW za zagotavljanje naprednih zmogljivosti v agilnem delovnem okolju, odvisnih od pametnih naprav, ki povečujejo varnost in še nadalje izboljšujejo učinkovitost.

Vodilna digitalna obdelava dokumentov

Digitalizacija dokumentov povečuje sodelovanje in storilnost zaposlenih, saj jim omogoča preprost dostop do njihovih dokumentov, ne glede na to, kje so. Platforma imageRUNNER ADVANCE nudi različne možnosti za zajem dokumentov, ki omogočajo dokumentiranje informacij hitro in natančno, kar vam pomaga pri hitrejši in učinkovitejši obdelavi dokumentov. Canonova tehnologija omogoča enostavnejše ustvarjanje datotek, njihovo pretvorbo in možnost urejanja, tako da jih je mogoče obdelati s programsko opremo, namenjeno avtomatizaciji poslovnih procesov.

Donosnost naložbe

Poleg ustvarjanja najboljše strojne opreme v svojem razredu je Canon vgradil sistem imageRUNNER ADVANCE okoli intuitivne storitvene infrastrukture. Inženirji in upravljalci flot lahko preverijo stanje naprav in dostopajo do informacij glede vzdrževalnih zahtev na daljavo prek osebnega računalnika ali mobilnih naprav. To izboljšuje odzivni čas in povečuje verjetnost v prvem poskusu odpravljenih napak.

Nove serije bodo na voljo od februarja 2017.

###

Ključne lastnosti

 

Serija imageRUNNER ADVANCE C3500 (nadomešča C3300 serijo)

  • Barvno
  • 20 strani na minuto/25 strani na minuto/30 strani na minuto
  • A3

 

Serija imageRUNNER ADVANCE C255/355 (nadomešča C250/C350)

  • Barvno
  • 25 strani na minuto/35 strani na minuto
  • A4

 

Serija imageRUNNER ADVANCE 4500 (nadomešča 4000 serijo)

  • Črno-belo
  • 25 strani na minuto/35 strani na minuto/45 strani na minuto/51 strani na minuto
  • A3