Canon nova projektorja - MEDIC.si

Canon s svojo najnovejšo serijo večpredstavnih projektorjev strokovnjakom omogoča, da vsebinam z neverjetno jasnostjo vdahnejo življenje

 

Ljubljana, 20. februar 2017 – Canon Europe, zavezan pomagati strokovnjakom pri prikazu njihove vsebine s Canonovimi barvami in jasnostjo, je predstavil nova večpredstavna projektorja – LV-HD420 Full HD in LV-X420. Izdelka sta zasnovana za širok nabor trgov in delovnih nalog, od fiksnih namestitev na področju visokega šolstva, muzejev, galerij in drugih lokacij, ki zahtevajo visoko svetlost in izjemno kakovost slik novih projektorjev, do tistih v poslovnih ali izobraževalnih okoljih, ki so bolj osredotočena na prikladnost kompaktnih in prenosnih projektorjev.

 

Večpredstavna projektorja LV-HD420 in LV-X420

Kompaktna projektorja LV-HD420 in LV-X420, ki združujeta kakovost posnetkov in vsestranskost, nudita naravno ločljivost Full HD (1920×1080) oziroma XGA (1024×768) ter 4200 lumnov in visoko kontrastno razmerje (8000:1 pri LV-HD420 in 10.000:1 pri LV-X420), vse v kompaktnem ohišju, težkem 3,4 kg. Oba modela vključujeta sistem BrilliantColor in vrsto prilagoditev kakovosti slike, zmogljivost prikazovanja vsebin 3D prek sistema DLP-Link System ter vgrajen zvočnik v visoko zmogljivostjo 10 W. Za enostavno namestitev in vzdrževanje vključujeta oba modela omrežni nadzor in dvojni vhod HDMI s podporo MHL ter sta brez filtra.

 

Prednosti projektorja LV-HD420

  • Visoka kakovost, kompaktna oblika
  • Predstavitve Full HD
  • Preprosto povezovanje
  • Nizki tekoči stroški in preprosto vzdrževanje
  • Canonovo 3-letno jamstvo za žarnice*

 Prednosti projektorja LV-X420

  • Visoka kakovost, kompaktna oblika
  • Primerno za predstavitve XGA
  • Visoka kakovost, kompaktna oblika
  • Nizki tekoči stroški in preprosto vzdrževanje
  • Canonovo 3-letno jamstvo za žarnice *

 

Canon je pred kratkim predstavil tudi upravljalnik PR500-R, ki združuje inovativno ergonomsko oblikovanje z vodilno tehnologijo za doseganje nove ravni kakovosti in uporabnosti v različnih predstavitvenih okoljih. Laserski kazalnik odlikuje natančen 635 nm laser z dvojnim rdečim žarkom za boljšo vidljivost v svetlih prostorih ali na svetlih zaslonih, medtem ko je mogoče skrbno načrtovane gumbe zlahka ločiti z dotikom. To omogoča intuitivno delovanje brez motenj med izvajanjem predstavitev. PR500-R odlikujeta odstranljiv zaščitni ključ za hitro povezovanje z osebnimi računalniki PC in Mac ter podpora za Microsoft PowerPoint, Mac Keynote in Adobe Reader. Nadzorni gumbi vključujejo naslednjo in prejšnjo stran, začetek/konec projekcije in črn zaslon. Upravljalnik se napaja z dvema baterijama AAA za domet 20 m.

 

###

*Se nanaša na vse pogoje in pravila uporabe