Razvoj digitalnega okolja - MEDIC.si

Hiter razvoj tehnologije ima ogromen vpliv na sodobna pisarniška delovna okolja. Letošnje poročilo Office Insights raziskuje izzive, ki jih digitalna okolja postavljajo podjetjem, saj morajo ta za rast poslovanja prilagoditi svoje delovne postopke.

Poročilo na podlagi podatkov, zbranih v 2550 intervjujih v 24 državah, zagotavlja vpogled v spremembe delovnih navad in predstavlja vlogo tehnologije pri razvoju podjetij.

Raziskava je pokazala, da je tiskanje dokumentov še vedno ključnega pomena za delovanje podjetij, čeprav so številna že začela vlagati v postopke digitalne obdelave, da bi znižala stroške tiskanja.

Bistvo vsakega podjetja so informacije, zato se povečuje vloga avtomatizirane obdelave, na primer digitalizacije papirnih dokumentov in aplikacij za poteke dela. Podjetja želijo zaščititi te nove elektronske podatke, zato vedno več denarja vlagajo v tehnološke varnostne rešitve.

Novi načini načrtovanja proračuna prinašajo nove izzive, poleg tega pa s prihodom mobilnih naprav in storitev shrambe v oblaku več zaposlenih želi izkoristiti prednosti oddaljenega dela. To prinaša nove težave, saj morajo podjetja vzpostaviti ustrezen delovni okvir, pravila in tehnološke rešitve za ta način dela. Z vsemi temi izjemnimi inovacijami smo priča razvoju novega sodobnega digitalnega delovnega okolja.

Ključni vpogledi:

36 % višjih vodstvenih uslužbencev skeniranje označuje kot “kritično”
45 % podjetij bo v naslednjih dveh letih vlagalo v optimizacijo potekov dela z dokumenti
Panožni analitiki napovedujejo, da bodo podjetja v letu 2018 za tehnološke varnostne rešitve porabila 1 bilijon USD
93 % sodelujočih meni, da bodo storitve v oblaku postale standard
Za prenos celotnega poročila vnesite svoje podatke v spodnji obrazec.