Canon uniFLOW online - MEDIC.si

PREPROSTO. BREZ STREŽNIKA. VARNO.

Sprostite moč oblaka s programsko opremo Canon uniFLOW Online.

uniFLOW Online je varna rešitev za tiskanje in optično branje v oblaku, ki lahko upravlja z vašim celotnim tiskalnim okoljem ter podpira in dopolnjuje vse stopnje življenjskega cikla dokumenta. A v resnici ponuja veliko več!

uf-ol

Z UNIFLOW ONLINE SE LAHKO VAŠE POSLOVANJE PREPROSTO ODZIVA NA POSLOVNE POTREBE DANAŠNJEGA ČASA

 

uf1 uf2 uf3
Nadgradite varnost
ter zavarujte dokumente
in naprave na vseh stopnjah
Odpravite drago infrastrukturo in pridobite nadzor nad stroški tiskanja, kopiranja, skeniranja in faksiranja  Izboljšajte produktivnost pisarne z racionalizacijo procesov
Canon uniFLOW Online
preprečuje nepooblaščeno
uporabo naprave
z omejevanjem dostopa
do tiskalnika samo
za pooblaščene uporabnike.
Tako lahko preprečite kakršne koli
zlorabe in kršitve podatkov.
Obseg tiskanja, ki se pojavlja v pisarni, je lahko presenetljiv. Eden najboljših načinov za zmanjšanje nepotrebnih stroškov je omogočanje tiskanja uporabnikom samo tistega, kar potrebujejo. Canon uniFLOW Online zaposlenim omogoča tiskanje iz mobilnih naprav ali oblačnih storitev ter neposredno skeniranje na različne ciljne naslove, kar omogoča večjo prožnost v pisarniških delovnih potekih.

Zagotovite si brezplačno preskusno različico Canon uniFLOW Online in začnite varčevati že danes

Naredite naslednji korak pri svojem potovanju s Canonovim oblačnim sistemom in prevzemite vodilno vlogo pri svojih tiskarskih procesih, ne da bi morali vlagati v lokalno infrastrukturo, ter si zagotovite enomesečno brezplačno preskusno različico Canon uniFLOW Online na spodnji povezavi.

 

OBRNITE SE NA NAS ZA BREZPLAČNO PRESKUSNO RAZLIČICO

 
canon_partner2020