Canon originalni potrošni material - MEDIC.si

2021-11-CANON-GENUINE-CONSUMABLES-ADRIA-Banners-Partner-SI_1140x300

Zakaj izbrati originalne kartuše za laserske tiskalnike Canon?

Nekatere stvari so narejene ena za drugo. Toner Canon je zasnovan tako, da brezhibno deluje s tiskalniki Canon, da vam zagotovi hitro zlivanje in visoko kakovost tiskanja, ki ga pričakujete. Tehnologija tonerjev Canon zagotavlja brezkompromisne rezultate. Za čudovito in dolgotrajno kakovost tiskanja zaupajte Canonovemu tonerju.

Naj vaš tiskalnik deluje z visokokakovostnimi natisi

Originalne Canonove kartuše vse v enem zagotavljajo vrhunsko kakovost tiskanja. Vsebujejo vse bistvene tiskalne elemente, ki imajo določeno življenjsko dobo, zato je, ko zamenjate kartušo vse v enem, vaša naprava skoraj tako dobra kot nova.

Zagotovljena kakovost

Z originalnimi kartušami Canon dobite zagotovilo, da bo vsaka kartuša zagotavljala izjemno zmogljivost. Ponovno napolnjene kartuše morda ne bodo tiskale po enakem standardu kot nove kartuše Canon, ker so lahko njene notranje komponente delno ali v celoti obrabljene.

Izdelava in sestavljanje kartuš s tonerjem je zapleten postopek, ki vključuje več sto procesov. Vendar je Canon razvil en sam avtomatiziran proizvodni sistem, ki uporablja najsodobnejšo proizvodno tehnologijo za ustvarjanje visokokakovostnih kartuš, ki jih pričakujejo naše stranke.

Čistejša delovna površina

Canonova ekskluzivna tehnologija polnjenja z valji zagotavlja emisije brez ozona. Ta čista tehnologija ni škodljiva za zdravje ljudi ali okolje in celo naredi kartušo bolj kompaktno, saj je potrebnih manj delov. Poleg tega so vsi tonerji in kartuše Canon nenevarni. To pomeni, da naše kartuše ne potrebujejo posebne obdelave ali obdelave.

Enostavno recikliranje

Originalne kartuše je mogoče reciklirati z uporabo Canonovega programa recikliranja brez odpadkov na odlagališčih. Če želite izvedeti več o programu ali zahtevati brezplačen obrazec za vračilo, obiščite našo stran Recikliranje kartuš.

Pozorni bodite na ponarejene kartuše

Ponarejene kartuše Canon so pakirane tako, da izgledajo, kot da jih je izdelal Canon ali s privolitvijo Canon, vendar niso. Proizvodnja in prodaja ponarejenih kartuš Canon je nezakonita. Canon sodeluje s carino, policijo in organi za trgovinske standarde, da bi s trga odstranil ponarejene kartuše Canon in pred sodišče privedel odgovorne za njihovo izdelavo in prodajo.

Zmogljivost tiskanja ponarejenih kartuš, ki jih je Canon pridobil in preizkusil, se giblje od 28 % do 69 % v primerjavi z originalnimi kartušami Canon.

Originalne kartuše naredijo razliko

Allion Co., Ltd., zunanja agencija za preverjanje, je izvedla teste, da bi ugotovila razliko v kakovosti tiska med originalnimi kartušami s tonerjem Canon in kartušami drugih proizvajalcev. Poročilo potrjuje prednosti originalnih kartuš Canon.

Preberite Allion poročilo 

Kako prepoznati originalne kartuše s tonerjem

Pri nakupu kartuše Canon vedno bodite pozorni na hologram s tehnologijo spreminjanja barve in logotip “Genuine” Canon na zunanji strani embalaže. Potem ste lahko prepričani, da boste s tiskalnikom, faksom ali večnamensko napravo Canon dobili najboljšo kakovost tiskanja. Izraz “za uporabo v izdelkih Canon” ne pomeni, da gre za originalno kartušo Canon.

Donos izpisanih strani

Pri izbiri kartuše bodite pozorni na ceno, lastnosti, zmogljivost, kakovost in zanesljivost. Seveda so stroški tiskanja na stran za različne modele enako pomembni. Kapaciteta strani vam omogoča natančno merjenje, koliko strani lahko natisne kartuša s tonerjem.

Izkoristek strani številnih Canon kartuš s tonerjem vse v enem, ki se uporabljajo v enobarvnih napravah, je bil izmerjen v skladu s strogimi postopki ISO (Mednarodna organizacija za standardizacijo). Standard ISO 19752 opisuje metodo za določanje izkoristka tonerja za monokromatske elektrofotografske tiskalnike in večnamenske naprave, ki vsebujejo komponente tiskalnika.

Izkoristek strani teh kartuš se meri v strogo določenih okoliščinah. Vzorčni testni list, ki je prikazan tukaj, je bil standard za meritve količine strani naših enobarvnih kartuš s tonerjem iz leta 2002. Z uporabo originalnih kartuš s tonerjem Canon ste lahko prepričani, da bo vaša kartuša zagotovila število izpisov, ki jih obljublja Canon.

 

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo konkurenčno ponudbo Canon originalnih kartuš za laser in ink naprave.