40 uspešnih let - MEDIC.si

40 let uspešnega delovanja podjetja MEDIC

Leta 2024 je za podjetje MEDIC SISTEMI praznično leto, saj praznujemo 40 let neprekinjenega delovanja in pomembnih prispevkov k informacijski tehnologiji. Ta zgodovinski mejnik predstavlja ne le izzive, ampak tudi trdno zavezanost k izboljšanju procesov poslovanja naših kupcev.

Od ustanovitve leta 1984 se je podjetje razvilo v vodilnega ponudnika informacijskih rešitev na dolenjskem, ki si prizadeva za boljšo storitev, uporabniško izkušnjo in izboljšanje storilnosti svojih kupcev. Naše tehnološke inovacije so preoblikovale način, kako upravljati s podatki in informacijami, ter način komunikacije v poslovanju.

Ključni dejavnik uspeha podjetja MEDIC SISTEMI je bil nenehen poudarek na inovacijah in prilagodljivosti. Skozi leta smo razvili številne napredne storitve, ki so bile zasnovane tako, da izpolnjujejo raznolike potrebe svojih kupcev. Naše rešitve omogočajo lažje upravljanje z dokumenti in informacijami v vsakodnevnem poslovanju.

Poleg tega je podjetje MEDIC SISTEMI tesen partner s številnimi svetovnimi principali kot so Canon, HP, Microsoft, Xerox, EPSON in drugi.
Naše povezane rešitve so postale ključni del digitalnih transformacij podjetij in omogočajo boljše upravljanje s podatki, optimizacijo procesov in višjo varnost podatkov.

Ob praznovanju 40. obletnice delovanja se podjetje MEDIC ozira na preteklost z zadovoljstvom in ponosom ter hkrati z navdušenjem pričakuje prihodnost.
Zaveza k inovacijam in odličnosti ostaja njihova glavna prioriteta, zato bodo še naprej razvijali napredne informacijske storitve in rešitve, ki bodo izboljšale kakovost in storilnost poslovanja svojih partnerjev.

Ob tej priložnosti se podjetje MEDIC SISTEMI zahvaljuje vsem svojim strankam, partnerjem in zaposlenim za njihovo podporo in zaupanje skozi vsa ta leta.
Skupaj smo soustvarjali uspešno zgodbo podjetja, ki še naprej spreminja poslovanje podjetij na bolje.

Vstopamo v novo desetletje in nove izzive, a s trdnimi temelji in vodilno vlogo na področju informacijskih tehnologij.
Podjetje Medic Sistemi je pripravljeno na nove izzive in priložnosti, ki jih prinaša prihodnost.

Andrej Medic, CEO