Portfolio

Hybrid workspace - MEDIC.si

Včasih je bilo iti v službo nekaj čisto običajnega. Globalna pandemija pa je preoblikovala delovne navade: dandanes lahko zaposleni delovne naloge opravljajo z različnih lokacij: v pisarni, od doma, s prostora za skupno delo ali na poti.

 

V tem hibridnem pisarniškem okolju se mnogi zaposleni soočajo z izzivi, kako procesirati, shranjevati in prikazovati pomembne poslovne dokumente z različnih lokacij, dostopati do njih v realnem času ter kako slediti odločitvam, avtorizacijskemu postopku ali celo različicam dokumenta skozi čas. Nekatere od dokumentov je treba tudi natisniti, da zadostimo zakonskim določilom, kar pomeni večje tveganje skladnosti in višje stroške, kadar delamo na daljavo. Uporaba različnih orodij, ki niso integrirana, pomeni manjšo učinkovitost in slabšo storilnost.

MEDIC SISTEMI in Canon vam lahko pomaga razširiti delovno okolje iz pisarne do tja, od koder delate na daljavo. Naše hibridne rešitve podpirajo avtomatiziranje kompleksnih poslovnih procesov, upravljanje dokumentov, skeniranje in tiskanje kjer koli.

 

Avtomatizacija poslovnih procesov in sodelovanje

Rešitev Canon Cloud Worskpace Collaboration je zasnovana za optimizacijo kompleksnih poslovnih procesov in upravljanje dokumentacije, da lahko vi učinkovito delate kjer koli.
 …
Za nasvet in predstavitev nas prosim kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.