Portfolio

MPS-sistemsko upravljanje tiskanja - MEDIC.si

Poznate svoje vidne in SKRITE stroške?

Ali veste da več kot 60% podjetij ne nadzoruje svoja tiskalniška in kopirna opravila?

Mi poiščemo OBOJE ter procese tiska prilagodimo vašim potrebam, s čimer boste stroške znižali tudi do 30 %*.
S pomočjo preverjenih orodij, lahko personaliziramo, ter poenostavimo vaše tiskanje in cenovno učinkovito upravljamo z vašimi pisarniškimi napravami, ne glede na proizvajalca.

  1. Ocena  2. Zasnova  3. Izvedba  4. Upravljanje
Strokovni svetovalci podrobno preučijo vašo trenutno infrastrukturo in poiščejo priložnosti za izboljšanje zmogljivosti, poenostavitev operacij in zmanjšanje stroškov.  Naši strokovnjaki v sodelovanju z vašo ekipo razvijejo kratkoročne in dolgoročne načrte za upravljanje tiskalniških storitev in izboljšajo kapacitete za vaše podjetje.  Strokovni svetovalci namestijo programsko opremo, optimizirajo naprave ter vzpostavijo najboljše prakse in usposabljanja, ki bodo produktivnost in prihranke v vašem podjetju dvignile na novo raven.  S pomočjo rešitev, ki jih je Xerox razvil za globalne korporacije, naša ekipa avtomatizira upravljanje tiskanja, vključno z odpravljanjem težav in morebitnimi popravili

 

Zakaj predati storitve tiskanja, kopiranja in upravljanja z dokumenti zunanjim izvajalcem?

V večini organizacij resničnih stroškov upravljanja z napravami za tiskanje, skeniranje in fakse ne razumejo dovolj podrobno. Ti lahko dosežejo tudi do 3 % letnih prihodkov celotnega podjetja in če jih ne upravljamo ustrezno, po nepotrebnem zapravljamo sredstva, ki bi jih lahko porabili za kaj drugega.
Mi vam lahko prinesemo naslednje prednosti:

ZMANJŠANI STROŠKI TISKANJA IN KOPIRANJA

Menjava domačih tiskalniških kapacitet za zunanjo rešitev lahko zmanjša stroške do 30%. Po potrebi ohranimo obstoječe naprave in pomagamo zmanjšati investicijske stroške. Optimiziramo obstoječe tiskalniško okolje postopno in zmanjšamo vpliv sprememb na vašo organizacijo.

POVEČANA PRODUKTIVNOST

Naša storitev zagotovlja, da vaše naprave ostanejo posodobljene in da imajo vaši zaposleni dostop do novih funkcij in personaliziranih korakov pri pripravi dokumentov, ki jih potrebujejo za večanje vaše produktivnosti in konkurenčnosti.

PRIHRANEK SREDSTEV

Učinkovitejše upravljanje vaših naprav lahko zmanjša porabo električne (in emocionalne) energije, stroške potrošnega materiala (barve ali tonerja) in količino odpadkov.

IT EKIPA SE LAHKO POSVETI POMEMBNEJŠIM POSLOVNIM NALOGAM

IT podporno osebje porabi sicer veliko časa z nameščanjem, podporo in vzdrževanjem tiskalniških naprav, z najemom storitev zunanjega izvajalca pa lahko čas in energijo usmerijo k pomembnejšim projektom.

PRILAGODLJIVOST

Ker vam nudimo naprave tudi v najem je flota naprav prilagodljiva glede na trenutne potrebe in zahteve.

 

 

Zakaj nadzor nad storitvami tiskanja, kopiranja in upravljanja z dokumenti?

 

V večini organizacij resničnih stroškov za vsako napravo ne pozna. Prav tako ob dodatnih funkcionalnostih naprav (skeniranje po e-pošti, …) ni nadzora nad odtekanjem informacij iz podjetja.
Nadzor vam lahko prinese naslednje prednosti:

  • PREGLED PORABE PO POSAMEZNIH NAPRAVAH

Dnevno, tedensko, mesečno poročilo o porabi za vse naprave v uporabi. S tem lahko dražje naprave zamenjamo za bolj racionalne in z drugo tehnologijo.

  • PRISTOPNA KONTROLA

Prijava na napravah s pomočjo PIN šifre, kartice, gesla, … Ureditev Sistema za prijavo VSE Z ENO KARTICO (kontrola delovnega časa, prijava v računalnik, kontrola vstopa v proctor, prijava na tiskalniških napravah, …)

  • BUDGET ZA PROJEKTE

Posameznim skupinam ali zunanjim izvajalcem lahko odmerimo vrednost storitev na napravah za posamezno obdobje.

Več o programski celoviti Canonovi rešitvi uniFLOW za nadzor nad tiskanje, skeniranjem in kopiranjem.

Več o programski rešitvi PaperCut.

Rešitev upravljanja z dokumenti in informacijami Therefore.