Portfolio

uniFLOW sistemski nadzor tiskanja - MEDIC.si

uniFlow upravljanje z iznosom

Natančno merjenje uporabe in stroška na uporabnika, delovne skupine ali oddelka – vse to je enostavno s Canon uniFlow upravljanje z iznosom. Podrobno poročanje pomeni, da lahko ustvarite učinkovito uporabo vaših virov iznosa z zmanjšanjem stroškov in strateško postavitvijo naprav, kjer so najbolj potrebne.

Je modularen in nastavljiv, tako da se ga lahko prilagodi potrebam širšega poslovanja ali celo oddelkom.

Prevzemite nadzor nad vašim iznosom tiskanja

uniFLOW je več kot samo analiza izpisov in rešitev za poročanje – je način kako dobiti celoten nadzor na tiskanjem. V pisarni vam njegove zmožnosti usmerjanja omogočajo, da preusmerite tiskanje na najbolj stroškovno učinkovite naprave, glede na velikost in kvaliteto (B in W , barvni). V primeru problemov lahko preusmeri izpise na alternative naprave, tako da učinkovitost osebja ni okrnjena.

V korporativnih repro grafičnih oddelkih (CRD) vam zmožnost  uravnoteženja obremenitve omogoča, da se tiskanje razporedi na nekaj različnih tiskalnikov in s tem zagotovi največja učinkovitost in izkoristek. uniFLOW  upravljanje z iznosom vključuje številne dodatne lastnosti, kot je varen način izpisa, namizno računovodstvo, grozdenje in številčenje del, narejene, da vam zagotovijo največ v nadzoru tiskanja in stroškov.

Kako vam lahko rešitev uniFLOW pomaga izboljšati poslovanje vašega podjetja?

 Nadzoruje in znižuje stroške tiskanja in kopiranja

The built-in reporting system means that printing, copying, faxing and scanning usage can be tracked and assessed so that internal costs can be charged back correctly and current usage audited.

Povečuje varnost vaših dokumentov

By allowing only authorized access to devices, uniFLOW can help keep confidential documents out of the wrong hands.

Dviga produktivnost vaših zaposlenih

Provision of mobile printing facilities allows users to print where and when needed which increases employee productivity.

Pomaga ohranjati naravo

uniFLOW can provide an analysis to structure an environmental printing strategy, saving valuable trees and improving environmental performance.

Povezava na brošuro Uniflow (brošura je v angleškem jeziku)