Prilagodljivost programske opreme Therefore - MEDIC.si

Programska oprema Therefore™ je bila posebej razvita tako, da ponuja največjo mogočo prilagodljivost. Ker je popolnoma prilagodljiva rešitev, je mogoče skenerje in večfunkcijske naprave Canon dodajati, ko je to potrebno. Spremeni se samo licenca za omogočanje funkcij.


Therefore™ je na voljo v treh različicah: Personal Edition, Workgroup Edition in Business Edition.   Vse različice uporabljajo enako prilagodljivo jedro programske opreme, strankam pa je na voljo jasna pot za nadgradnjo iz različice Personal ali Workgroup v različico Business Edition.  Z rešitvami Therefore™ uporabljajo osnovni sistemi in veliki sistemi za podjetja enako programsko opremo, kar pomeni največjo mogočo prilagodljivost.

 Personal Edition

therefore-scalability2_300_tcm137-652914

 

 

To je samostojna arhivska rešitev za enega uporabnika. Omogoča skeniranje papirnatih dokumentov in uvažanje datotek zbirke Microsoft® Office in drugih namiznih programov. Običajna uporabnika sta lahko vojska in policija, ki morata skenirati zaupne dokumente na samostojnih sistemih izven omrežja.

 


Workgroup Edition

therefore-scalability3_300_tcm137-652915

Therefore™ Workgroup Edition je na voljo v različicah za 5 ali 10 uporabnikov in vključuje dostop do spleta in licenco za povezavo z enim skenerjem (druge je mogoče dodati, če je to potrebno). Ta različica je še posebej uporabna v določenih oddelkih znotraj večje organizacije.  Omogoča skeniranje papirnatih dokumentov in uvažanje vseh datotek zbirke Microsoft® Office in drugih namiznih programov. Dokumente je mogoče arhivirati v vseh običajnih oblikah elektronskih medijev za shranjevanje.

Različico Therefore™ Workgroup Edition lahko tako uporabljajo vsa podjetja, ki želijo hitro in varno zajemati, shranjevati in pridobivati podatke ali omogočiti takojšnjo uporabo dokumentov “z namizja”.

 


Business Edition

therefore-scalability4_300_tcm137-652916

Ta različica je zasnovana za majhne, srednje in velike organizacije, ki želijo zaposlenim omogočiti takojšen dostop do papirnatih dokumentov “z namizja” in izboljšati učinkovitost poslovnih postopkov z ustvarjanjem prilagodljivih podatkovnih delovnih potekov za potovanje dokumentov skozi podjetje. Ponuja neomejeno strežniško podporo za resnično decentraliziran sistem. Ta izdaja omogoča uporabo vseh vrst medijev RAID in NAS, prepoznavanje in zajemanje črtnih kod, integracijo v delovni potek, obdelavo datotek COLD za tiskanje v ozadju in dostop do spleta.

Therefore™ Business Edition podpira veliko različnih strežnikov z zbirkami podatkov, zato omogoča tudi “uporabo” podatkov iz različnih paketov neodvisnih proizvajalcev. Tipičen primer integracije bi bila uporaba programske opreme Therefore™ za shranjevanje skeniranih slik dokumentov s “povezavami” do podatkov o finančnih transakcijah, ki jih nadzoruje paket za prodajo ali izdajo računov neodvisnega proizvajalca.

scalability_image5_450_tcm137-652917

Therefore™ Business Edition omogoča dodajanje neomejenega števila strežnikov in zagotavlja varno decentralizirano omrežje in strukturo zbirke podatkov.