Portfolio

DMS sistem Therefore - MEDIC.si

Therefore™

Povezave do ostalih člankov sistema Therefore


Kadar uslužbenci potrebujejo 45% svojega časa za iskanje informacij, to ni samo skrb vzbujajoče, temveč tudi onemogočanje produktivnosti. Therefore™ rešitev iz Canona izboljša učinkovitost z enostavno namestitvijo sistema za upravljanje z dokumenti, ki vsakemu omogoča takojšen varen dostop do vseh informacij, ki jih potrebujejo.

Enostavno vstavljanje z Therefore načinom 

Threfore vam omogoča sestaviti vse vaše poslovno občutljive informacije. Z nijm lahko iščete, ponovno vzpostavite, urejate, gledate, zbirate in razporejate dokumente; z njim nemudoma zauemate, organizirate in dostopate do vsake vsebine, kot tudi določate samodejni delovni tok, ki naj bi usmerjal tok občutljivih poslovnih postopkov. Therefore je enostaven za uporabo, kar pomeni, da osebje potrebuje mininimalno usposabljanje in posledično bolj učinkovit način dela.

Elektronsko shranjevanje vseh  tipov informacij
Z Therefore-om oblika in vir nista vprašanje. Vse urejanje poteka brez napora.

Urejevalni predpisi
Da bi pomagali vašemu poslovanju delovaje po urejevalni predpisih, Therefore strežnik samodejno vsakemu dokumentu doda elektronski podpis.

Narejeni za vaše poslovanje
Therefore je popolnoma uravnotežen. Brez potrebnega prilagajanja ali programiranja se lahko enostavno namesti v manj kot enem tednu, vključno s celotnim usposabljanjem. Administratorji lahko določijo centralno namestitev in določijo poslovna pravila.

Zakaj izbrati Therefore™?

Delovni ljudje potrebujejo dostop do informacij. Za uvoz in integracijo. Za skupno rabo in primerjavo. Za shranjevanje in pridobivanje. Za distribucijo in tiskanje. Potrebujejo jih v elektronski obliki in to takoj. Rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ uporabnikom omogočajo, da po celotnem oddelku ali organizaciji podatke obdelajo učinkovito, ekonomično in varno. To pomeni, da sta jim omogočena dostop in uporaba podatkov, ki jih potrebujejo za izpolnjevanje poslovnih ciljev.

Učinkovitost

Nič več nepreglednih kupov dokumentov. Nič več manjkajočih ali napačnih informacij. Nič več pošiljanja napačnim prejemnikom. Samo hiter in učinkovit delovni potek za dokumente, ki vam z izboljšanimi storitvami za stranke zagotavlja prednost pred konkurenco.

Ekonomičnost

S povezovanjem zaposlenih s podatki, ki jih potrebujejo, lahko rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ pospešijo poslovne postopke in hitro povrnejo investicijo. Mogoče jih je tudi prilagoditi glede na rast podjetja, s čimer prihranite denar, ki bi ga porabili za drage nadomestne sisteme. Več obdelave elektronskih dokumentov pomeni tudi manj tiskanja in nižje stroške. Večja učinkovitost pomeni tudi, da lahko vire iz administrativnih opravil prestavite v temeljne dejavnosti podjetja.

Varnost

Varna uporaba podatkov je v današnjem času, kjer so prevare vedno bolj pogoste, bistvena. Rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ vam zagotavljajo skladnost s pravnimi in panožnimi predpisi, obenem pa skrbijo za varnost podatkov z omejevanjem dostopa samo na pooblaščene uporabnike. Podatki lahko tako svobodno potujejo po organizaciji, hkrati pa so popolnoma zaščiteni.

 

Pogovorite se z našo ekipo in pomagali vam bomo.